Skip to content

The Sky is the Limit

Domotica EST
DOMOTICA

Een passie voor domotica.

Domotica is continu aan een opmars bezig.  Heel wat zaken in ons dagelijkse leven zijn geautomatiseerd, denk maar aan de smartphones, tablets en de touchscreen bedieningspanelen. Ook in uw eigen woonst zorgen deze bedieningspanelen voor een optimaal comfort.

U kunt met één handige toepassing uw verlichting, keukenapparatuur, kranen en temperatuur in de badkamer, rolluiken of gordijnen, poorten / deuren en ramen, audio/video, bedienen.

Vanaf één centrale plaats in de woning of in de ruimte (bijvoorbeeld de keuken) voorziet u het volledige huis van elektriciteit. De mogelijkheden met domotica zijn legio.  Neem daarom contact op met EST voor een toepassing én offerte op maat van uw specifieke wensen. EST werkt graag met u samen voor het realiseren van een intelligente woning.

Renovatie nieuwbouw EST
NIEUWBOUW EN RENOVATIE

EST werkt voor een nieuwbouw het elektriciteitsplan en verlichtingsplan van A tot Z en volledig op maat van de klant uit.  Wenst u een bepaald soort van verlichting (spotjes, LED, hanglampen, …), heeft u een voorkeur voor lichten die gedimd kunnen worden of wenst u een domoticasysteem?  Dan denkt EST uw plan, in samenspraak met alle betrokken partijen, graag voor u uit. 

Bij renovatie kunnen zich soms bepaalde beperkingen voordoen omwille van bestaande structuren maar dit hoeft niet voor problemen te zorgen.  Integendeel zelfs.  EST neemt de uitdaging graag aan en werkt in nauw overleg met de klant / architect / aannemer een perfecte oplossing voor u uit.  Ook voor aanpassingswerken voor het herkeuren van een afgekeurde installatie bent u bij EST op de juiste plaats.  Wij zorgen dat uw woning terug conform AREI is.

Lights EST
VERLICHTING

Of het nu voor in de tuin, poolhouse/tuinhuis/carport of de woning/appartement/handelszaak is, EST is uw perfecte bondgenoot.  De juiste verlichting heeft een grote impact op uw directe leefwereld en hangt sterk samen met de ruimte (living, keuken, kantoor) die u wilt belichten.  EST begeleidt u graag bij de keuze van uw verlichting op basis van uw wensen, persoonlijke voorkeur voor design en uw beschikbaar budget.  Voor meer inlichtingen, een lichtstudie of een vrijblijvende offerte neem gerust contact op met EST.

bordenbouw EST
BORDENBOUW

Wilt u de bekabeling zelf plaatsen en ziet u het niet zitten om aan de elektriciteitskast te beginnen?  Neem dan contact op met EST.  Aan de hand van het elektrisch plan wordt uw elektriciteitskast op maat gemaakt volledig zoals u in gedachten had.  EST voorziet ook een bijhorend situatieschema, ééndraadschema en klemmenlijst zodat alles probleemloos gekeurd kan worden.

videofonie
VIDEOFONIE

Videofonie is gebruikelijk in appartementen, maar ook zeer handig bij woningen (vanaf de poort), handelszaken, scholen en buitenschoolse opvang.  Het laat u toe te zien wie er voor de deur staat en dit creëert een extra gevoel van veiligheid.  U kunt de poort/voordeur vanop afstand ontgrendelen om de persoon in kwestie binnen te laten.  Verschillende soorten van Videofonie laten toe dat u via computer/tablet/smartphone dezelfde handeling kan uitvoeren zonder dat u zelf fysiek aanwezig bent.

Audio Video EST
AUDIO & VIDEO

Van bekabeling voor TV, radio (analoog als digitaal) en internet, tot het bekabelen en installeren van een volledig geautomatiseerd geluidssysteem in de woning of een home-cinema systeem, met EST is alles mogelijk.  Het is perfect mogelijk om audio/video te linken aan uw bestaand of nieuw domoticasysteem.

Schermafbeelding 2021-12-01 om 14.28.10
LAADPALEN (Wallbox)

Met de juiste laadoplossing voor thuis is je elektrische voertuig altijd klaar voor gebruik. Thuis je EV opladen is handig en voordelig. Zet je auto in de garage en sluit hem aan op de oplader. Dan hoef je dus nooit meer op zoek naar een openbare lader of extra stops in te plannen op weg naar huis. Waar je ook vandaan komt, je gaat rechtstreeks naar huis, sluit je EV aan en de volgende morgen word je wakker met een volle accu. Bovendien kies jij wanneer je oplaadt. Dat stelt je in staat om vanuit je luie stoel te profiteren van het laagste energietarief van je energiebedrijf.

Back To Top